Bandırmaspor'un bir antrenman sahası tamamlandı

Bandırmaspor

Bandırmaspor, artık antrenman için Karacabey'e gitmeyecek







Kurulduğu 1965 yılından bu yana kendisine ait spor kompleksi ve antrenman sahası bulunmayan Bandırmaspor, nihayet antrenman yapacağı sahalardan birine kavuştu.


Bandırmaspor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi ve Basın Sözcüsü Can Gülmezgil, Bandırma Gençlik, Spor ve Kültür Vakfı'ndan kiraladıkları, Örnek Sanayi Bölgesi yakınında yer alan 55 dönümlük bir alana yapacakları iki antrenman sahasından birini tamamladıklarını, önümüzdeki günlerde, bu sahanın etrafının da çevrileceğini vurgularken, şunları söyledi:
Bu sahanın hemen yanında, bir başka sahanın yanı sıra soyunma odaları da yapılacak. Zemini tamamlanan birinci sahamızda, takımımız antrenmanlara başladı. Böylece Karacabey ve Erdek sahalarına antrenman için gitmekten kurtulduk. Bu tesis bölgesi için şu ana dek kulübümüzün kasasından yaptığımız harcama yaklaşık 500 bin lirayı buldu. Tabii ki, tüm spor kompleksinin tamamlanması için başta belediyemiz olmak üzere Bandırmalı iş adamlarımız, kurum ve kuruluşlarımızın desteğine gereksinim duyuyoruz. Şu ana dek belediyemizin, bu spor kompleksine desteğinden memnunuz.”




Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazartesi 24.8 ° / 11.7 ° Güneşli
  • Salı 25.3 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 30.7 ° / 12.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı